Voor iedereen beter

Richard Groenendijk

12.01.2024 Richard Groenendijk-Voor iedereen beter (c) Gemmy Woud Binnendijk (2).jpg

Volgens de pers hoort Groenendijk thuis in het rijtje van de grote komieken van ons land. En dat is niet voor niets. Hij is openhartig, scherp, adrem, een tikkie vilein, altijd met een flinke dosis zelfspot, maar vooral genadeloos komisch. En dan kan hij nog geweldig zingen ook!

Afgelopen twee theaterseizoenen speelde Richard Groenendijk deze theatervoorstelling in de Nederlandse theaters. Het leverde hem niet alleen uitverkochte zalen en laaiend enthousiast publiek op, maar ook de prestigieuze Poelifinario cabaretprijs en Annie MG Schmidtprijs. Wegens het enorme succes is Richard Groenendijk dit seizoen nógmaals in een aantal geselecteerde theaters met Voor iedereen beter in het land te zien. Een hilarische avond, precies zoals we van hem gewend zijn.

vr 12 jan 2024
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 21:55
Sterrang € 35
Rang 1 € 30
Cabaret
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
Reprise
C

‘Richard Groenendijk bewijst zich als artiest die van alle markten thuis is’

★★★★ de Volkskrant

‘De lacht golft zoals we dat van Toon Hermans in Carré kenden’

Theaterkrant

‘Richard Groenendijk is zijn volledige zelf’ 

de Telegraaf

‘… een van de beste entertainers van Nederland’

het Parool

FOtograaf

Gemmy Woud Binnendijk