The Roaring Twenties

Släpstick

24.02.2024 Släpstick - The Roaring Twenties (c) Corné van derStelt (1).jpg

Släpstick ontstond in 1997 onder de naam Wëreldbänd. Vanwege het 25-jarig bestaan brengt de groep een feestelijke voorstelling. Omdat Släpstick haar gehele publiek in de gelegenheid wil stellen het jubileum mee te vieren, geeft zij in ieder theater een jaren '20 bal. Een avond als nooit tevoren!

The Roaring Twenties: dé onovertroffen, magnifieke, chique, swingende, zingende, roerende, champagne proostende belevenis van het decennium komt naar het theater. Een jubileumvoorstelling die de gloriedagen van de slapstick even fijnzinnig als elegant laat herleven! Wentel je wederhelft rond op de buzzing beat van de dansorkesten!

Baad in de pracht en praal van de feestzaal in Jugendstil en zwelg in de decadentie van de upper class… En ja, wat zou het, als de tafelpoten een beetje wankel zijn en de kroonluchter aan een paar losse boutjes hangt? Alles werkt prima! Er kan echt helemaal níks misgaan... 

za 24 feb 2024
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 21:50
Sterrang € 34,50
Rang 1 € 29,50
Musical en Show
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
M

‘Zuivere nostalgie en verrukkelijke gekte’

★★★★★
Dagblad van het Noorden

Släpstick - The Roaring Twenties Släpstick - The Roaring Twenties Släpstick - The Roaring Twenties Släpstick - The Roaring Twenties

'The Roaring Twenties is een grandioos uitgevoerde choreografie.'

★★★★★
NRC

'Släpstick biedt vermaak op wereldformaat.'

★★★★
AD

'De muzikale clownerie van Släpstick is van absolute wereldklasse.'

★★★★
De Telegraaf

FotoGRAFIE

Jaap Reedijk

Corné van der Stelt