Jonathan Kreisberg Quartet

The Pop-up Jazzclub

15.03.2024 The Pop-up Jazzclub - Jonathan Kreisberg (c) Claudia Mcdade.jpg

Hoewel jazzgitarist Jonathan Kreisberg tot de jongere garde behoort, heeft hij al een indrukwekkende lijst met prestaties opgebouwd en maakt hij naam als vooraanstaand componist van moderne jazz. Zo bracht hij zeven albums uit, waaronder een aantal op het label Criss Cross Jazz, werkte hij samen met artiesten als Michael Brecker, Ari Hoenig, Stefano di Battista en Lee Konitz én heeft hij inmiddels een vaste plek verworven in de band van Dr. Lonnie Smith. Kreisberg neemt je mee op een muzikale reis vol lyrische urgentie die ook ritmisch de diepte in gaat.

In samenwerking met Jazz Maastricht.
 

vr 15 mrt 2024
Kumulus Theater
20:30 - 23:30
Prijs € 19,50
Jazz
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
J

fotograaf

Claudia Mcdade