DYAD | Didderen, Oostindie, Hermesdorf & Roelofs play Metheny

The Pop-up Jazzclub

The Pop-up Jazzclub - DYAD + Didderen, Oostindie, Hermesdorf & Roelofs play Metheny

Didier Laloy en Adrien Tyberghein, vormen het duo DYAD. Het duo doorbreekt de stilistische grenzen door jazz, traditionele muziek, klassieke muziek, rock en elektronische muziek te combineren. Van knotsgekke ritmes tot expressieve melodieën, deze composities nemen het publiek mee naar het grensgebied van verschillende werelden. Deel twee van deze Pop-up Jazzclub avond bestaat uit de Limburgse muzikanten Jo Didderen, Bart Oostindie en Mark Roelofs die een ode brengen aan gitaarfenomeen Pat Metheny. 

In samenwerking met Jazz Maastricht.

vr 19 apr 2024
Kumulus Theater
20:30 - 23:30
Prijs € 19,50
Jazz
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
J

FOTOGRAFIE

@DYOD.BE