Sous le ciel de Paris

Paulus Schäfer & Dominique Paats

28.09.2024 - Paulus Schäfer & Dominique Paats - Sous le ciel de Paris (rechtenvrij).jpg

Parijs. De stad van grote chansonniers als Édith Piaf, Charles Aznavour en George Brassens, maar ook van Sinti-gitarist Django Reinhardt en accordeonist Marcel Azzola. Deze twee instrumenten, het accordeon en de gitaar ‘manouche’, zijn onlosmakelijk verbonden met al die schitterende melodieën die nog dagelijks langs de Seine rondzweven.

In hun theaterconcert nemen Paulus Schäfer (The Five Great Guitars) en Maastrichtenaar Dominique Paats (voormalig eerste accordeonist bij het orkest van Danny Malando) je mee op een virtuoze muzikale tocht door het prachtige Parijs. Je hoort heerlijke Chansons, echte Musettes en opzwepende Hot Club de France. Wegens groot succes nog één keer terug in de Bovenzaal.

za 28 sep 2024
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
20:30 / 1 pauze
Prijs € 18,50
Theaterconcert
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
Reprise
T