Aajdjaorscabberèt: Eve oonder us

Veldeke Theater

27.12.2024 - Veldeke Theater - Groepsfoto - (c) Ger De Loo.jpg

Eve oonder us gezag en gezwege. Het kerstdiner is nog niet helemaal gezakt of oud en nieuw staan alweer vol ongeduld in de coulissen te trappelen. Dus, plaats maken voor de wafels. Wat deit ‘ne mins z’ch allemaol aon! Gelukkig is er nog wat tijd om alles even los te laten en lekker te lachen. Dat kan in de intieme Bovenzaal van het theater, gezellig eve oonder us. Een Aajdjaorscabberèt met sketches en liedjes door mensen die het niet kunnen laten: Hortense Brounts, Elly Theunissen, Will Wintjens en Ben Perry. Het programma heet, net als vorig jaar, Eve oonder us. En als je uitgelachen bent, wacht een drankje en een hapje in het theatercafé. Maar spooj d’ch, want vol is vol.

C

Fotografie

Ger De Loo