Adam's Apple

Adam Fields

Adam's Apple

Adam Fields

Sinds Adam de Tuin van Eden heeft verlaten, vraagt hij zich het volgende af: Hoe lekker was die appel eigenlijk? Waarom zijn slangen zo stiekem? Hoe bleef dat vijgenblad eigenlijk zitten? Is een relatie met Eva het waard om een rib te verliezen? Als hij twee zonen had, waar kwamen alle anderen dan vandaan? En als de appel de vrucht van wijsheid is, waarom maken iPhones ons dan dommer? Adam Fields duikt in deze vragen en nog veel meer in zijn hilarische standup comedy show Adam's Apple

Adam Fields komt oorspronkelijk uit Londen en woont nu in Amsterdam. Met zijn geanimeerde stijl en typisch Britse humor brengt hij een internationaal publiek aan het lachen. Hij heeft in talloze landen opgetreden, van Noorwegen tot Zuid-Afrika en van de VS tot Indonesië. Zijn stijl wordt beschreven als een merkwaardige mix van een verfijnde Brit en een Engelse hooligan.  

Adam is een veteraan in het Nederlandse en Europese comedycircuit en een vaste gast in het Comedy Café Amsterdam en Utrecht. Hij staat vaak in het voorprogramma van een aantal van de grootste internationale namen in standup comedy, waaronder Jack Dee, Marc Maron, Jim Gaffigan en Russell Peters. Adam heeft verschillende optredens gemaakt in verschillende Nederlandse tv- en radioprogramma's en wordt nu beschouwd als 'de nationale excuus Brit'.

ma 12 mei 2025
AINSI:
AINSI theaterzaal
20:30
Prijs € 18,50
Cabaret
Tickets
Zet op wensenlijst
Info

Deze voorstelling is Engelstalig

Bijgeboekt
C

'Je voelt onmiddellijk: wat goed dat hij op het podium staat en dat ik hier mag zitten. Diepe buiging.'

Herman Finkers

'Smart and funny don’t always come together but Adam Fields is both.'

Marc Maron

'Finally the British have exported something good to the rest of the world.'

Russell Peters

fotografie
Hélène Wiesenhaan