Er gaat nog iets heel moois gebeuren

Peter Heerschop & Viggo Waas

Er gaat nog iets heel moois gebeuren

Peter Heerschop & Viggo Waas

Peter en Viggo, de helft van de legendarische cabaretgroep NUHR, staan samen op het toneel. Ze wachten op een bijzondere gebeurtenis. Die volgens hen zeker komt. Ze wachten. Vertellen elkaar wat ze belangrijk vinden. Ze vertellen, lachen, kwetsen onbedoeld, twijfelen en denken opeens iets zeker te weten. Maar nooit lang. Daarom wachten ze. En dat wordt beloond.

In Er gaat nog iets heel moois gebeuren proberen Peter en Viggo alles wat zij samen zijn en hebben gedaan samen te brengen. NUHR-dialogen, Wachten Op Godot en hun gezamenlijke fascinatie voor topsport komen aan bod. Ze verwerken samen het herseninfarct van Viggo. Wat betekent dat voor hen? Ze zoeken het geheim van ‘De Heilige Graal van Vriendschap’. En dat in een programma over het leven en het vervliegen daarvan. Vol schitterende anekdotes, pijnlijke stiltes, nieuwe ontdekkingen, wanhoop en oplossingen.

vr 10 nov 2023
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 21:30
Sterrang € 30
Rang 1 € 25
Cabaret
Tickets
Zet op wensenlijst
C

fotografie
Joris van Bennekom

10.11.2023 Peter Heerschop Viggo Waas - EGNIHMG (c) Joris van Bennekom (1).jpg 10.11.2023 Peter Heerschop Viggo Waas - EGNIHMG (c) Joris van Bennekom (9).jpg 10.11.2023 Peter Heerschop Viggo Waas - EGNIHMG (c) Joris van Bennekom (5).jpg 10.11.2023 Peter Heerschop Viggo Waas - EGNIHMG (c) Joris van Bennekom (3).jpg