Harira

Jawad Es Soufi

19.01.2023 Jawad Es Soufi - Harira

Jawad Es Soufi laat in Harira op een hilarische manier zien hoe verschillend de mensen in Nederland zijn. Hij kruipt haarfijn in zijn typetjes die een heerlijke afspiegeling vormen van de maatschappij. En hij vertelt hoe hij zich verhoudt tot al deze diverse zielen.

Na deze show zie je Nederland dan ook hoogstwaarschijnlijk zoals je er nog nooit naar hebt gekeken. Want, al die fascinerende mensen vormen volgens Jawad samen dé ingrediënten voor de beste harira oftewel soep van de wereld: Nederland.
 

Jawad speelt zijn vierde cabaretvoorstelling in vier jaar en de zalen zijn overal bomvol!


Van onderwijs naar cabaret
Jawad Es Soufi is geboren en getogen in Rotterdam-Zuid. Vanaf zijn 22e geeft hij Nederlandse les op een Vmbo in Rotterdam. Dag in dag uit haalt hij ontzettend veel voldoening uit het onderwijs maar het theater trekt. Na twee jaar bij toneelgroep The Brothers uit Rotterdam, besluit hij verder te gaan met De Borrelnootjez. Daar krijgt hij de ruimte om te experimenteren en originele sketches te maken. Op 20 februari 2020 speelde Jawad zijn debuutshow Sloegie in Theater Rotterdam. Harira is zijn vierde avondvullende voorstelling.

vr 19 jan 2024
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00
Prijs € 28,50
Sterrang € 33,50
Rang 1 € 28,50
Cabaret
Tickets
Zet op wensenlijst
Bijgeboekt
C

‘Jawad Es Soufi's talent voor fysiek theater en zijn schat aan observaties creëren veel vertier.’

★★★
De Volkskrant

‘Zijn grote talent voor het neerzetten van typetjes gebruikt hij geregeld om het publiek een spiegel voor te houden.’

★★★★
Trouw

‘Knap om te zien hoe snel hij weet te schakelen van stem of toon.’

★★★
De Volkskrant

‘Een smakelijk en getalenteerd verteller.’

Theaterkrant

Jawad Es Soufi_Harira (c) Peter Putters (4).jpg Jawad Es Soufi_Harira (c) Peter Putters (5).jpg Jawad Es Soufi_Harira (c) Peter Putters (1).jpg Jawad Es Soufi_Harira (c) Peter Putters (2).jpg

Foto

Peter Putters