Delusion (reprise)

OXYGEN | Jennifer Romen

Oxygen - Delusion

Jennifer Romen (Maastricht, 1996) is een jonge, ambitieuze choreograaf die met haar gezelschap Oxygen indruk maakt met visueel werk vol strakke choreografieën en beeldende illusies. Ze werd drievoudig Europees Kampioen, drievoudig Wereldkampioen en ze won de World Dance Sport Games in Taiwan en The World of Dance Championship in Los Angeles. In 2020 won ze de Inspiratieprijs 2020 van het Prins Bernard Cultuurfonds.

Met haar eerste eigen, avondvullende voorstelling Delusion bestormde ze de grote zalen in 2023. Delusion is een visueel hoogstandje bestaande uit drie delen dat het publiek door het gebruik van illusies constant op het verkeerde been zet en het publiek meeneemt in een reis van een adolescent die volwassen wordt. Een verbluffende, ontroerende en tot in de puntjes uitgevoerde coming-of-age voorstelling die een breed publiek raakt.

‘J-Lo had gelijk, de choreografie van Jennifer Romen is ongekend strak’

Parool

Vanwege het ongekende succes van de eerste tour keert Delusion nog een keer terug in de theaters. Na eerder 52 shows met lovende reacties gespeeld te hebben, is Delusion dit seizoen nog 15 keer te zien in de Nederlandse theaters. Mis deze allerlaatste kans met wat extra verassingen dus niet!

Vanwege privéomstandigheden van de choreografe Jennifer Romen wordt de première van de nieuwe voorstelling verschoven naar voorjaar 2025.

ma 15 jan 2024
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 21:35 / 1 pauze
Sterrang € 30
Rang 1 € 25
Dans
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
Reprise
D

MEER INFORMATIE OVER OXYGEN

WEBSITE

INSTAGRAM

YOUTUBE

‘In de nog steeds door mannelijke crews gedomineerde hiphopwereld geeft OXYGEN op welkome wijze tegengas’

Parool

‘Met deze eerste dansshow nestelt Romen zich tussen het werk van Alwin Nikolaïs, David Middendorp en Isabelle Beernaert in’

Theaterkrant

Jennifer Romen - Oxygen - Delusion Jennifer Romen - Oxygen - Delusion Jennifer Romen - Oxygen - Delusion Jennifer Romen - Oxygen - Delusion
Jennifer Romen - Oxygen - Delusion

Fotograaf
Johan Horst, Proklik Dance Fotografie