SALLY Sessies: DANSLAB on tour #2

SALLY Dansgezelschap Maastricht

16.06.2024 SALLY - DANSLAB on tour (c) Tycho Merijnwebversie).jpg

SALLY nodigt je uit voor een nieuw theaterconcept in de Bovenzaal van Theater aan het Vrijthof. In de SALLY Sessies wordt steeds nieuw werk gedeeld. Dat kan een voorstelling zijn die compleet af is, maar ook een work in progress. Daarna gaan we het gesprek aan. SALLY is benieuwd naar de reactie van toeschouwers en nieuwsgierig naar wat ons publiek beweegt. Dát willen we tijdens SALLY Sessies ontdekken. Samen met jou.

In deze SALLY Sessies zie je één van de 4 choreografieën uit DANSLAB on tour #2 en ben je onderdeel van de open repetitie van het Choreografie Experiment, waarin jij ontdekt welke keuzes er allemaal gemaakt moeten worden bij het creëren van een choreografie. Na afloop van het persoonlijke stuk Memories van jonge maker Sellam El Achari (FR) en het ontwikkelen van een choreografie, gaan we graag met jou in gesprek om bevindingen op te halen.

Over Memories van Sellam El Achari
"Welkom in een moment, waar verbeelding en herinneringen je leiden door iemands leven. Duik in zijn poëtische avonturen en alles wat hij heeft meegemaakt en geleerd op deze reis.’’

In deze meeslepende solo word je ondergedompeld in diverse herinneringen. Sellam El Achari neemt je mee in persoonlijke highlights en enkele uitdagende tijden, waarbij hoop de rode draad vormt. Memories geeft een intieme blik in het leven van Sellam en nodigt je uit om met hem op reis te gaan. 

vr 23 feb 2024
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
20:30 - 21:30
Dans
Tickets
Zet op wensenlijst
Info

Toegang is gratis, maar reserveren is verplicht

Bijgeboekt
D

FOtografie
Tycho Merijn