DANSLAB on tour #2 10+

SALLY

16.06.2024 SALLY - DANSLAB on tour (c) Tycho Merijnwebversie).jpg

In DANSLAB on tour #2 volgen de choreografieën van een nieuwe generatie hedendaagse dansmakers elkaar in razendsnel tempo op.

De wervelende dansvoorstelling bestaat uit een bijzondere mix van dansstukken o.a. gemaakt door Thirza Riphagen. Zij maakte indruk met haar choreografieën Kubus en Offline tijdens DANSLAB on tour #1 en komt deze editie met een spetterend nieuw stuk. Daarnaast ontdek je als eerste het werk van Liam Francis, de winnaar van de Rotterdam International Duet Choreography Competition (RIDCC) SALLY partner award, doet Sellam El Achari, nominee VSCD, mee met zijn persoonlijke stuk Memories, en zie je een repertoire stuk van Jennifer Romen dat nu wordt uitgevoerd door SALLY met gastdanser van Oxygen.

Een wervelende voorstelling van een nieuwe generatie makers


Zelf aan de slag!
De uitkomst van het Danslab is een zaal vol dansend en enthousiast publiek. Er zijn namelijk nieuwe makers, nieuwe stukken en nieuwe boodschappen. In DOT #2 wordt het publiek uitgedaagd om zelf een experiment aan te gaan! In het Choreografie experiment krijgen zij alle elementen die uiteindelijk het 5de stuk van de voorstelling maakt.

za 15 jun 2024
AINSI:
AINSI theaterzaal
19:30 - 20:30
Prijs € 14
Kinderen € 10
Familie en Jeugd
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
Dernière
F
SALLY - DANSLAB on tour SALLY - DANSLAB on tour SALLY - DANSLAB on tour SALLY - DANSLAB on tour

MAKERS 
Thirza Riphagen, Liam Francis, Sellam El Achari, Jennifer Romen

Fotografie 
Tycho Merijn