Emoji Explosie 8+

HNTjong

30.12.2023 HNTjong - Emoji Explosie M de Gruyter (1).jpg

De wereld van Emoji Explosie is geïnspireerd op de wereld van videogames zoals Celeste en de Pixar film: Inside Out. Je kunt er eindeloos verdwalen, falen en opnieuw beginnen. Want hoe ga je om met gevoelens in een tijd waarin de emoji’s je om de oren vliegen? Voor iedereen die soms extreem veel en soms onwijs weinig voelt! 

Mo heeft zoveel gedachtes, gevoelens en vragen dat het soms lijkt alsof haar hoofd ontploft. Haar emoties vliegen dan alle kanten op. Om meer grip te krijgen op haar temperament, duikt Mo diep in een gloednieuwe online gamewereld. Hier gaat ze de challenge aan met obstakels die ze in real life niet aan durft te gaan. Ze ontmoet allerlei figuren die haar emotioneel testen en aanvullen. Lukt het hun om samen de gevaarlijkste missies te overleven?
 

 

Emoji Explosie is een intieme voorstelling vol bijzondere visuals waarbij alle soorten emoties voorbijkomen. Voor iedereen die soms extreem veel en soms onwijs weinig voelt.’

Regisseur Eva Line de Boer 

za 30 dec 2023
AINSI:
AINSI theaterzaal
16:00 - 17:10
Prijs € 14
Kinderen € 10
Familie en Jeugd
Tickets
Zet op wensenlijst
F

 

Na Heidi Pippi Sissi Ronnie Barbie en Oma is een Avatar is Emoji Explosie de nieuwe jeugdvoorstelling over het spannende gebied tussen de online en offline wereld. Deze keer over de grote emoties en gebaseerd op interviews met kinderen. 

Regie

Eva Line de Boer

spel

Ayisha Siddiqi, Paul R. Kooij, Roben Mitchell

Fotograaf

M. de Gruyter