Hé koe, waar ga jij naartoe? 3+

Joes Boonen

Hé koe, waar ga jij naartoe? 3+

Joes Boonen

Kun je je het beeld van de drijvende koe  in de Maas nog herinneren? Het dier legde honderd kilometer af via het water na de overstromingen in Limburg. het inspireerde Joes Boonen (45) om er een kinderboek en theatervoorstelling van te maken: Hé Koe, Waar Ga jij naartoe? Maar over wateroverlast en klimaatverandering gaat het niet. 'ik hou er niet van om belerend te zijn.' Koe Leonarda (12) raakte te water in juli 2021. Ze dreef vanuit het Limburgse Echt af naar Escharen in Brabant. Daar werd ze door de brandweer uit de Maas gehaald. 

Voor iedereen die zin heeft in een loeigoeie voorstelling!

Koe verveelt zich. Ze is het geloei moe en wil wel eens wat anders eten dan gras. Koe duikt de rivier in om iets nieuws te ontdekken. Maar als koe ver van huis is, is het water wel erg koud en diep. Ze mist haar warme bed van stro. Komt koe weer veilig thuis? Hé koe waar ga jij naartoe? Is een vrolijke voorstelling gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Joes Boonen. Voor iedereen die zin heeft in een loeigoeie voorstelling! Na afloop mag je zelfs BOE roepen!

Kinderboekenweek / in samenwerking met Boekhandel Dominicanen
 

 

zo 15 okt 2023
Kumulus Theater
15:00 - 15:45
Prijs € 14
Kinderen € 10
Familie en Jeugd
Tickets
Zet op wensenlijst
F
Joes Boon - Hé Koe, Waar Ga Jij Naartoe? Joes Boon - Hé Koe, Waar Ga Jij Naartoe? Joes Boon - Hé Koe, Waar Ga Jij Naartoe? Joes Boon - Hé Koe, Waar Ga Jij Naartoe?

Illustratie

Debby Peeters