Help, Helikopterouders! 8+

Het Laagland

21.01.2024 Het Laagland - Help_Helikopterouders (c) Tetsuro Miyazaki.jpg

Heb jij van die ouders die niets aan het toeval overlaten? Die als helikopters boven je hangen, klaar om elk mogelijk gevaar goedbedoeld uit de weg te ruimen? Of word jij juist met twee verschillende sokken naar school gestuurd? Een actuele en hilarisch herkenbare familievoorstelling vol interactie voor alle Curlingvaders, Tiger Moms, Pizzapapa’s, Loedermoeders én hun kinderen.

Van de makers van Joris & De Drakentemmers (winnaar ZAPP Theaterprijs) en Pippi Powerrrrr


Zoek dekking, een oudercrash! Op weg naar school zijn een Helikoptermoeder en -vader op elkaar gebotst. Het schoolplein bleek zó glad geveegd door een Curlingvader, dat ze in hun noodlanding een Loedermoeder en een Pizzapapa meesleurden en zijn doorgegleden tot in dit theater. Zoiets is hun nog nooit overkomen! Een coördinatiefout? Of toch iets té zwaar bepakt met alles wat nodig is om hun kinderen beschermd en succesvol te laten opgroeien? In Help, Helikopterouders kruipen vijf acteurs afwisselend in de huid van ouders en kinderen. Ze zetten de boel flink op z’n kop om samen met het publiek te oefenen met opvoeden en opgevoed worden.

Een actuele en hilarisch herkenbare familievoorstelling vol interactie voor alle Curlingvaders, Tiger Moms, Pizzapapa’s, Loedermoeders én hun kinderen.
 

zo 21 jan 2024
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
15:00 - 16:05
Prijs € 20
Kinderen € 16
Familie en Jeugd
Tickets
Zet op wensenlijst
F

Concept en regie

Inez Derksen

fotografie

Tetsuro Miyazaki