Mees Kees op kamp 8+

Mees Kees op kamp 8+

Na de succesvolle kinderboekenreeks van Mirjam Oldenhave en een hele reeks filmhits in de bioscoop, komt de leukste meester van Nederland eindelijk naar het theater. Mees Kees krijgt een eigen musical!

Mees Kees gaat met zijn klas op kamp naar de duinen. Omdat mevrouw Dreus wil dat het vooral een leerzame werkweek wordt, geeft ze Mees Kees een goed dichtgetimmerd werkplan mee. Maar Mees Kees zou Mees Kees niet zijn als hij zelfs van het werkplan van Dreus een geweldig kamp weet te maken! Zwemmen is immers ook werken. En een zeester zie je toch het beste ín de zee. En zo geeft Mees Kees altijd weer een eigen draai aan alles wat op zijn pad komt. Dus pak je tent in en neem je tandenborstel mee, want jullie mogen allemaal mee op kamp!

zo 7 jan 2024
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
13:30 - 14:50
Prijs € 27
Kinderen € 27
Familie en Jeugd
Tickets
Zet op wensenlijst
F
Scènefoto 2 Mees Kees Op Kamp - Fotograaf Annemieke van der Togt.jpg Scènefoto 10 Mees Kees Op Kamp - Fotograaf Annemieke van der Togt.jpg Scènefoto 7 Mees Kees Op Kamp - Fotograaf Annemieke van der Togt.jpg Scènefoto 5 Mees Kees Op Kamp - Fotograaf Annemieke van der Togt.jpg

Script en liedteksten Allard Blom
regie en choreografie Martin Michel

muziek Marnix Wetzer

spel Luuk Haaze, Mylène d'Anjou, Anouk van Nes, kindercast

Fotograaf Annemieke van der Togt