Rappe en de Rots 4+

Tg. Winterberg

Rappe en de Rots 4+ - Tg. Winterberg

Hoe sneller je gaat, hoe meer je ziet. Want als je stil staat, leef je niet! Voor Rappe is rennen het antwoord op alle vragen. Als hij rent, voelt hij zich sterk, komt hij altijd op tijd en kan niemand hem pakken. Daarom blijft hij maar gaan. Honderd keer de wereld rond. Tot hij op een dag BAM! tegen Rots aan botst... Rots zegt dat je veel meer kunt zien als je stilstaat en sneller kunt denken als je het rustiger aan doet. Rots zegt soms ook even helemaal niets… 

Een beeldende, poëtische voorstelling met poppen en objecten, over snelle vragen en langzame antwoorden


De wereld staat altijd ‘aan’. Overal gebeurt wel iets. Prikkels wisselen elkaar razendsnel af en voeden de honger naar méér. Rappe en de Rots is een poëtische voorstelling met poppen en objecten, snelle vragen en langzame antwoorden. Meervoudig Zilveren Krekel-winnaar Marlyn Coetsier gaat op zoek naar de balans tussen rennen, vliegen, alles en helemaal niks. Ergens in het midden is het fijn vertoeven.

Marlyn Coetsier won drie Zilveren Krekels, voor Meneertje Meer (2018), In de kelder staat een huis (2019) en De Stille Kletsmajoor (2022)

za 18 nov 2023
Kumulus Theater
16:00 - 16:50
Prijs € 14
Kinderen € 10
Familie en Jeugd
Tickets
Zet op wensenlijst
F

Concept Tg. Winterberg

regie Rob Vriens

spel en poppen Marlyn Coetsier

FOTOGRAFIE Job van Gelder