Vuurvogel 2+

SALLY Dansgezelschap Maastricht

Vuurvogel 2+

SALLY Dansgezelschap Maastricht

In een magische tovertuin leeft een vogel met de mooiste veren ooit. Met zijn schoonheid betovert hij de wereld. Hoe graag je de vogel ook bij je wilt houden, je moet hem loslaten.

Ook vuurvogels moeten vrij kunnen vliegen, om hun eigen krachten te ontdekken en de wereld te laten zien hoe bijzonder ze zijn. SALLY Dansgezelschap Maastricht slaat zijn vleugels uit met deze beeldende dansvoorstelling voor de allerkleinsten. Artistiek leider Stefan Ernst creëerde een nieuwe choreografie op de betoverende muziek van Stravinsky’s origineel.

Tijdens de voorstelling kan iedereen zich laten meevoeren door zachte, dansende objecten en betoverende muziek geïnspireerd op Stravinsky’s Vuurvogel. Het publiek zit op de dansvloer en wordt tijdens de voorstelling door de dansers uitgenodigd zijn vleugels te spreiden tijdens een mini-dansworkshop.
 

Een bijzondere dansbeleving over vrij rondfladderen

za 13 apr 2024
AINSI:
AINSI theaterzaal
15:00 - 15:45
Prijs € 14
Kinderen € 10
Familie en Jeugd
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
F
13.04.2024 SALLY - De Vuurvogel - scenebeeld (c) Tycho Merijn (2).jpg 13.04.2024 SALLY - De Vuurvogel - scenebeeld (c) Tycho Merijn (4).jpg 13.04.2024 SALLY - De Vuurvogel - scenebeeld (c) Tycho Merijn (5).jpg 13.04.2024 SALLY - De Vuurvogel - scenebeeld (c) Tycho Merijn (8).jpg