Regiofinale Zuid 2

Prinses Christina Klassiek Concours

Regiofinale Zuid 2

Prinses Christina Klassiek Concours

Zes jonge klassieke muzikanten spelen de sterren van de hemel tijdens de regiofinale van het Prinses Christina Klassiek Concours in Maastricht. Kom luisteren naar het muzikale talent van de toekomst!

Jong talent op het podium


De finalisten zijn gekozen uit alle deelnemers die meededen aan de selecties van het Klassiek Concours, regio Zuid 2. Tijdens deze regiofinale laten ze nogmaals horen wat ze in huis hebben. De middag wordt afgesloten met een prijsuitreiking. Alle finalisten maken kans op mooie prijzen en een plek in de Nationale Halve Finale. Reken op een feestelijke en muzikale sfeer. Zoveel jong muzikaal talent zie je niet vaak bij elkaar!

zo 19 mrt 2023
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
14:00 - 17:00 / 1 pauze
Prijs € 12,50
Klassiek - Klassiek
Tickets
Zet op wensenlijst
K

Vrienden van het Prinses Christina Concours krijgen een gratis toegangskaart aangeboden. Neem voor meer informatie contact op met het Prinses Christina Concours.

Over het Prinses Christina Concours
Het Prinses Christina Concours stimuleert al 55 jaar kinderen en jongeren in hun muzikale ontwikkeling. Met concoursen, een rijdende concertzaal (de Classic Express) en een online concours voor de allerkleinsten (De Muziekwedstrijd) is het Prinses Christina Concours een toonaangevend podium voor muziekeducatie en talentontwikkeling.