Regiofinale Zuid 2

Prinses Christina Klassiek Concours

Prinses Christina Klassiek Concours

Zes talentvolle klassieke muzikanten schitteren op het podium tijdens deze regiofinale van het Prinses Christina Klassiek Concours. Kom luisteren naar het muzikale talent van de toekomst!

Het Klassiek Concours bestaat uit zes regioselecties en -finales, een landelijke halve finale en een finale. Tijdens de regiofinale Zuid 2 laten jonge muzikanten, die tijdens de selecties door een professionele jury geselecteerd zijn, horen wat ze in huis hebben. De middag wordt afgesloten met een prijsuitreiking.

Alle regiofinalisten maken kans op mooie prijzen en op een plek in de Nationale Halve Finale. Reken op een feestelijke en muzikale sfeer. Zoveel muzikaal talent zie je niet vaak bij elkaar!

zo 3 mrt 2024
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
14:00 - 17:00
Prijs € 12,50
Klassiek - Klassiek
Tickets
Zet op wensenlijst
K

 

Over het Prinses Christina Concours
Het Prinses Christina Concours stimuleert al ruim 55 jaar kinderen en jongeren in hun muzikale ontwikkeling. Met concoursen, een rijdende concertzaal (de Classic Express) en De Muziekwedstrijd voor de allerkleinsten is het Prinses Christina Concours een toonaangevend podium voor muziekeducatie en talentontwikkeling.