Winterconcert

Limburgs Jeugd Symfonie Orkest

Winterconcert

Limburgs Jeugd Symfonie Orkest

Op zondag 21 januari geeft het Limburgs Jeugd Symfonie Orkest (LJSO) onder leiding van dirigent Manon Meijs een concert in de Sint Janskerk Maastricht. Het LJSO is bijzonder verheugd tijdens dit concert solist Arno Piters, (es)klarinettist van het Koninklijk Concertgebouworkest, te presenteren. Zij zullen onder andere het klarinetconcert van Mozart ten gehore brengen en het spectaculaire werk: Schilderijen van een tentoonstelling (Moessorgski). Daarnaast zal Amaryllis Wellens (viool) uit eigen orkest soleren.

Over het Limburgs Jeugd Symfonie Orkest
Het Limburgs Jeugd Symfonie Orkest heeft als doel jonge musici in de leeftijdscategorie 14 - 25 jaar op een zo hoog mogelijk niveau samen te laten musiceren in een volwaardig symfonieorkest. Het orkest bestaat uit studenten van conservatoria, muziekscholen en jong talent afkomstig uit privaat onderwijs.

Het orkest heeft de afgelopen jaren opgetreden bij diverse evenementen waaronder het Wereld Muziek Concours, Herdenkingsconcert Heerlen, Heiligdomsvaart. Daarnaast heeft het optredens verzorgd in diverse theaters in de Euregio Maas-Rijn. Onder andere de volgende solisten hebben met het orkest samengewerkt: Wibi Soerjadi, Marjon Lambriks, Huub Claessens, Kim Savelsbergh, Vesko Eschkenazy en diverse prijswinnaars van het Prinses Christina Concours. 

Speciale actie voor jongeren tot 18 jaar
Voor jongeren tot 18 jaar zijn de kaarten gratis.

zo 21 jan 2024
Sint Janskerk
16:00 - 18:00 / 1 pauze
Prijs € 12,50
Klassiek - Orkestraal
Tickets
Zet op wensenlijst
Info

PARTNERVERKOOP
VOOR DEZE VOORSTELLING FACILITEERT THEATER AAN HET VRIJTHOF DE KAARTVERKOOP

K

ZIE OOK
LJSO.NL

21.01.2024 LJSO - RCO_Arno Piters-clarinet.jpg