Ja, dat is Peter!

Peter & Company

poster007.jpg

Na twee uitverkochte shows in ’t Pesthuys Theater in Maastricht krijgt de show Ja, dat is Peter! een vervolg. Op 16 en 17 maart 2024 brengt Peter Boonstra, samen met een live combo en drie (achtergrond) zangers deze show opnieuw op de planken. 

In de show zingt Peter, aan de hand van verhalen uit zijn dagboek, nummers die belangrijk zijn geweest in zijn leven. Ja, dat is Peter! is een show over de coming-out van een Groninger die uiteindelijk zijn grote liefde vindt in Maastricht. Een verhaal over autonomie en verbondenheid, erbij willen horen en toch jezelf kunnen en durven zijn.

Ja, dat is Peter! is een show vol nummers van onder meer Rob de Nijs, Danny Vera, Madonna en ABBA, songs uit diverse musicals, zowel Nederlands- als Engelstalig. Nummers van Luv’ en het songfestival maken het feest compleet. De van oorsprong Groningse Peter brengt deze nummers op zijn eigen manier, vol overgave en passie. Soms een beetje over the top. Vaak ook nuchter en gewoon. Want zo is Peter!

za 16 mrt 2024
Kumulus Theater
20:00 - 22:45 / 1 pauze
Prijs € 15
Musical en Show
Tickets
Zet op wensenlijst
Info

PARTNERVERKOOP
VOOR DEZE VOORSTELLING FACILITEERT THEATER AAN HET VRIJTHOF DE KAARTVERKOOP

M

Met medewerking van:
Marc Knoben, Angèle Frissen, Emmy Kerkhoffs-Vrijman, Maurice Monfrance, Dorothy Godding, Luc Hautvast, Tim Hermans, Onno Conde Nieto, Lucio Conde Nieto, René van Ooijen, René Rohs en François Duchateau.