C’était juste pour s’amuser

John Tana

21.06.2024 John Tana Theater aan het Vrijthof

Theater aan het Vrijthof presenteert John Tana’s eerste theatervoorstelling: een spectaculaire show met bekende en nieuwe liedjes, waarin John Tana het publiek meeneemt op een muzikale reis door zijn leven.

John Tana is een Nederlandse zanger, woonachtig in Maastricht en afkomstig uit het Franse Marseille. Zijn achtergrond is schimmig. Hij wil er niets over kwijt behalve dat het allemaal achter hem ligt.

Tegenwoordig richt hij zich op het positieve, op de muziek. John Tana vertaalt Franse klassiekers naar het Limburgse dialect, resulterend in hits als Boursin en Daan Kom Iech Mer Aon. Hij voorziet zijn covers van reflectieve teksten over belangrijke zaken in het leven, zoals eten en drinken en carnaval. Het enige liedje dat teruggrijpt naar zijn pijnlijke verleden is De Garage.
 

“Is Daan Kom Iech Mer Aon een carnavalsplaat?
Ja? Dan is het DE carnavals-hit van dit jaar!”

Luuk Ikink, RTL4 Boulevard


John Tana wordt  live begeleid door een speciaal gelegenheidscombo. Soms ingetogen en melancholisch, vaak uitbundig en feestelijk, altijd kolderiek. Mogelijk wordt de show niet echt spectaculair maar gewoon aardig. Misschien dat het allemaal een beetje tegenvalt. Wellicht wordt het gewoon niks en is het beter om thuis te blijven. U moet het zelf weten.

vr 21 jun 2024
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 21:30
Sterrang € 34,50
Rang 1 € 29,50
Theaterconcert
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
Try-out
T

ZIE OOK:
johntana.nl


“Ongelooflijk wat het fenomeen John Tana in korte tijd voor elkaar heeft weten te krijgen. Vele artiesten dromen jarenlang van een dergelijke carrière. John is als een komeet gekomen. Er is veel talent aanwezig in Limburg, waar we als Nach van ‘t Limburgse Leed altijd zeer blij mee zijn, maar voor ons stond de keuze voor de winnaar van de Jo Erens-Priès dit jaar zeldzaam snel vast.”

 Neal van den Eertwegh, Nach van ‘t Limburgse Leed
 

foto
Mosasaurusfilm