Let's go Paris

Julie Huard

Julie Huard Theatershow Let's Go Paris (staand).jpg

Trakteer jezelf op een trip naar een mondaine nachtclub, ergens in Parijs. Je hoort swingende jazz, afgewisseld door zwoele chansons. Glitter en glamour in een nacht vol verleiding. Op het podium staat een prachtige zangeres met een expressieve uitstraling en een opwindende stem. Zij geeft zo’n heerlijk moderne twist aan bigband en chansons dat Parijs aan haar voeten ligt en Lady GaGa haar uitgenodigde als begeleidster bij haar concerten in New York. Ze komt uit Utrecht, maar als Julie Huard ‘Let’s go Paris’ zegt, dan ga je!

De jonge Julie is één van de grootse aanstormende talenten van dit moment. Een stem die zich al in haar jonge jaren ontwikkelt. Tweetalig opgegroeid en met de muziek van haar Franse vader Fernand Huard start Julie op de jonge leeftijd van 6 jaar al met haar eerste optredens. Op het podium voelt zij zich meteen als een vis in het water. Na de eerste jaren mee te zijn gegaan met de tours van haar vader, onder andere in Carré, wordt Fernand ziek en overlijdt korte tijd later. Het doet Julie besluiten haar eigen weg in te slaan en theaters te veroveren met de muziek die ze van haar vader meekreeg. Niet alleen won zij in 2019 de prestigieuze Liesbeth List prijs, maar sloot ook 2021 af met de Europese Artist of the Year Award.
 

zo 28 jan 2024
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
15:30 - 17:30 / 1 pauze
Prijs € 10
Theaterconcert
Tickets
Zet op wensenlijst
Bijgeboekt
T

Onder haar fans mag Julie grote internationale sterren rekenen als Señorita zangeres Camila Cabello die in een interview met het Amerikaanse Glamour Magazine verklaart enorm onder de indruk te zijn van Julie’s zwoele stemgeluid. Ook het management van chansonlegende Charles Aznavour brengt Julie’s Franstalige muziek regelmatig onder de aandacht van zijn miljoenen volgers op social media. Afgelopen jaar reist Julie meerdere keren af naar de Verenigde Staten. De Grammy-winnende band van Lady Gaga en Tony Bennett is gegrepen door Julie’s stem en performance en nodigt haar uit om met hen op te treden in New York. Aldaar weet ze de harten van de Amerikanen te veroveren en wordt haar als klap op de vuurpijl een podium gegeven in New Yorks meest toonaangevende jazzclub, Birdland.