Theatertour

Barbara Pravi

Barbara Pravi - Theatertour

Na een jaar afwezigheid is Barbara Pravi terug met haar nieuwe single Bravo en een nieuw album dat in het najaar van 2024 verschijnt. Dit is ook het startpunt van een nieuwe Europese tour waarbij ze in select aantal Nederlandse concertzalen en theaters te zien zal zijn, waaronder Theater aan het Vrijthof. 

In haar eerste tour stond ze 120 keer op de planken in meer dan 20 landen, met in Nederland enkel uitverkochte zalen. Pravi bewijst een artiest te zijn die zingt en leeft voor haar publiek. Haar concerten zijn spectaculair en ze verenigt en inspireert mensen met haar chansons. De muziek van de chanteuse is stevig geworteld in de Franstalige traditie. Ze laat zich inspireren door grootheden als Jacques Brel en Edith Piaf en verwerkt deze invloeden in een frisse, hedendaagse interpretatie van het Franse levenslied.
 

Barbara Pravi keert terug naar Maastricht met frisse, hedendaagse chansons, waaronder haar nieuwe single Bravo.
 

In 2021 vertegenwoordigde Barbara Pravi Frankrijk tijdens het Eurovisie Songfestival en behaalde ze de tweede plaats met het prachtige nummer Voilà. Het nummer werd een internationale hit en werd bekroond met onder andere de Diamanten single en de Sacem Grand Prize voor Lied van het Jaar in Frankrijk. Daarnaast werd ze in 2022 bekroond tot ‘Female Revelation’ bij de Victoires de la Musique met haar album On n’enferme pas les oiseaux.

zo 9 feb 2025
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00
Sterrang € 49,50
Rang 1 € 44,50
Rang 2 € 39,50
Theaterconcert
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
T

Fotografie

Lisa Boostani