Brown Sugar Baby

Het Nationale Theater

Brown Sugar Baby

Het Nationale Theater

Brown Sugar Baby is een swingende en zenuwslopende komedie over een Indische jazzband in de turbulente nadagen van de Nederlandse kolonie. Eric de Vroedt liet zich inspireren door de verschillende jazzbands van zijn opa en een verborgen familiegeschiedenis. Elf acteurs en muzikanten spelen in deze swingende en zenuwslopende komedie over een Indische jazzband. 

1935, Hotel der Nederlanden in Batavia, Nederlands-Indië. De Indische familieband Brown’s Sugar Babies maakt zich klaar voor de grote finale van het jazzconcours. De feestzaal stroomt vol, maar backstage gaat er van alles mis. Een van de zangeressen is haar stem kwijt en de drummer moet last-minute vervangen worden. Ondertussen wemelt het in het hotel van de meest schimmige figuren. Terwijl de problemen zich razendsnel opstapelen, zet bandleider Kurt alles op alles om zijn show te redden.  
 

Brown Sugar Baby is te zien in Parkstad Limburg Theaters - Heerlen van woensdag 24 t/m vrijdag 26 april 2024.

Bekijk de website van Parkstad Limburg Theaters voor meer informatie en prijzen.

wo 24 apr 2024
Overige locaties :
Parkstad Limburg Theaters Heerlen
20:00
Toneel / Theater

Zet op wensenlijst
Info
T

Tekst en regie Eric de Vroedt

spel Mariana Aparicio, Emma Buysse, Mingus Dagelet, Hein van der Heijden, Fjodor Jozefzoon, Esther Scheldwacht, Kurt Schwab, Betty Schuurman, Eddie B. Wahr, June Yanez

FOTOGRAFIE Anne Claire de Breij