De keuze van 

JOHN TANA

John Tana is een typetje en alter ego van de Nederlandse Seth Verhaegen. Het personage is een Nederlandse zanger, woonachtig in Maastricht en afkomstig uit Marseille. Zijn muziek bestaat uit Franse covers met eigen parodie-teksten in verfranst Maastrichts gezongen. De naam John Tana is een samentrekking van de Maastrichtse volkszanger Johnny Blenco en het personage Tony Montana uit de film Scarface. In korte tijd heeft Seth Verhaegen met zijn typetje John Tana in Limburg carrière gemaakt. Zo was hij onder andere in 2022 tijdens carnaval te zien in de Boetegewone Binnenzitting van L1 en trad hij op met het duo Träcksäck op Pinkpop. Dit jaar is Boursin van John Tana in de Limburgse 100 van plaats 73 naar de nummer 1 positie gestegen. Daarmee laat hij Noa het Zuuje van Lex Uiting, Blaosmeziek van Gé Reijnders en Halt mich 's vas van Neet Oét Lottum achter zich. Op nummer 35 in de lijst staat een 2e nummer van John Tana Daan Kom Ich Mer Aon.

John Tana presenteert in theaterseizoen 23-24, samen met Theater aan het Vrijhtof, zijn eerste theaterconcert. Zijn voorstelling C'était juste pour s'amuser is driemaal in Maastricht te zien. Alle drie de voorstellingen zijn uitverkocht.

02.02.2024 Herman van Veen -Een Voorstelling (c) Mark Uyl (2).jpg

Herman van Veen

EEN VOORSTELLING


Vr 2 & za 3 feb 2024

Hilversum 3 natuurlijk, mijn favoriete plaat. Herman van Veen is een kunstenaar… Ik ben vandaag zo vrolijk, Anne, Toveren, Spetter pieter pater (voor als ik weer eens te laat ben, ik ben een druppel later). Onderweg draai ik zijn platen soms grijs. Ookal ben ik de jongste in de zaal, hij is een voorbeeld, een legende. Ik ben fan dus hij moet bovenaan mijn lijst met keuzes staan. ”
 

> MEER INFo

16.03.2024 De Efteling Musical - Een gi-ga-gantisch avontuur_Thumbnail.png

De Efteling Musical

EEN GI-GA-GANTISCH AVONTUUR! 4+


ZA 16 MRT 2024

“Nergens in Nederland is een plek waar ik zo kind kan zijn als in de Efteling. Af en toe onthaasten, terug naar mijn inner kleuter, wie wil dat niet? En waarom zou deze voorstelling voor kinderen zijn? Ik wed dat de ouders het net zo leuk vinden als de kids. Enfin, ik ga ter voorbereiding nog even langs de Sprookjesboom en Rood Kapje.”
 

> MEER INFo

15.06.2024 Rundfunk - Schau (c) Mark Engelen (2).jpg

Rundfunk

SCHAU


za 15 jun 2024

“Droge doordachte fantastische humor. De film Jachterwachter laat me iedere keer opnieuw hard lachen. Ik ben altijd benieuwd naar Rundfunk.”
 

> MEER INFo

27.12.2023 Murder on the Orient Express_Thumbnail.png

Murder on the Orient Express

REMKO VRIJDAG, FREDERIK BROM, LONE VAN ROOSENDAAL, E.A.


WO 27 & DO 28 DEC 2023

“Omdat mijn vriendin dat leuk vindt. Zij stuurde mij deze direct door.”
 

> MEER INFo

19.12.2023 Promobeeld Piaf (c) Annemieke van der Togt (4).jpg

Piaf

EEN NIEUWE NEDERLANDSE MUSICAL OVER HET LEVEN ÉN DE DOOD VAN EEN LEGENDE


DI 19 dec 2023 & ma 19 feb 2024

“Geen groter goed dan Édith Piaf zelf. Deze staat in mijn lijst omdat ik zo ontzettend benieuwd ben hoe jullie als Hollanders van haar leven een vertaling naar het theater hebben gemaakt. Een keuze omdat ik zo benieuwd ben. Het kan ook niets zijn, maar dat zien we dan wel”

 

> MEER INFo