Geluk zonder bullsh*t

Josje Smeets en Bas van Mulken

10.01.2025 - Josje Smeets en Bas van Mulken - Geluk zonder bullshit (1).jpg

Wie gelukkig wil zijn zal daar hard voor moeten werken. Tijdens het interactieve theatercollege Geluk zonder bullsh*t geven gelukspsycholoog Josje Smeets en presentator Bas van Mulken diverse tips & tricks voor een gelukkiger leven.

Geen zweverige adviezen, maar wetenschappelijk onderbouwde aanbevelingen die met humor worden gebracht. Gun jij jezelf dat extra beetje geluk? Josje was jarenlang verbonden aan Maastricht University als docent psychologie en is nu actief als coach, trainer en spreker. Tevens schreef ze het boek Happy in 100 dagen. Bas heeft 15 jaar ervaring als tv-presentator bij Eurosport en L1. Met zijn vriendelijke aanpak en enthousiasme weet hij altijd de juiste snaar te raken bij het publiek.

vr 10 jan 2025
AINSI:
AINSI theaterzaal
20:30
Prijs € 21,50
Theatercollege en Literair
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
Reprise
L