DJ Deugniet | DJ El Rey

Club Tweak

Club Tweak

Get your TWEAK on!

In de bevrijdende omgeving van de nacht zijn nieuwe dansstijlen ontstaan en bijzondere connecties gelegd tussen dans en kunstvormen. 

De Nederlandse Dansdagen brengt deze voor het voetlicht in een clubconcept waarin lokale en opkomende dj’s van allure een naadloze samenwerking aangaan met dansperformance en dansend publiek. Op vrijdag- en zaterdagavond opent Club Tweak zijn deuren op twee unieke locaties in Maastricht. De avond wordt aangebroken in de Danstent op het Vrijthof en breidt zich gedurende de avond verder uit naar de foyer van Theater aan het Vrijthof. 
 

Voor slechts twee nachten transformeert het Vrijthof in Maastricht in een onvergetelijke dansclub.TWEAK ziet de clubcultuur als de ideale omgeving voor de transformatie van publiek naar performer en performer naar publiek. Het is een plek waar het nachtleven met de podiumkunsten wordt vermengd en waar dansers, dansliefhebbers en feestend publiek samen worden gebracht. Voel de muziek door je lijf stromen en laat je meenemen in de nacht.

za 30 sep 2023
Overige locaties :
Danstent op het Vrijthof
22:00 - 03:00
Prijs € 5
Dans
Tickets
Zet op wensenlijst
Info

LET OP: TICKETS ZIJN GELDIG OP TWEE LOCATIES, ZOWEL DE DANSTENT OP HET VRIJTHOF ALS DE FOYER IN THEATER AAN HET VRIJTHOF

 

 

CLUB TWEAK IN DE DANSTENT EINDIGT 01:00 UUR

 

CLUB TWEAK IN DE FOYER EINDIGT 03:00 UUR

D


Programma

Vrijdag 29 september

Danstent
22.00 – 01.00 uur | DJ Cutnice

Theater aan het Vrijthof Foyer
22.30 – 02.00 uur | DJ Lucas Benjamin 

Zaterdag 30 september 

Danstent
22.00 – 01.00 uur | DJ El Rey

Theater aan het Vrijthof Foyer
22.00 – 01.30 uur | DJ Deugniet
01.30 – 3.00 uur | DJ El Rey

fotografie

eighty8things