FAITH

Club Guy & Roni | 2k_far | HIIIT

19.10.2024 - Club Guy & Roni - FAITH - (c) Martijn Halie (2).jpg

FAITH is de nieuwste voorstelling in The Human Odyssey serie. Hierin brengt internationaal dansgezelschap Club Guy & Roni verschillende culturen en wereldbeelden bij elkaar, of laat deze juist clashen. Door een explosie aan livemuziek en spectaculaire choreografieën wordt de diepe menselijke connectie getoond.

De samenkomst van negen dansers en vijf muzikanten uit Nederland en Marokko maakt FAITH een aangrijpende interculturele voorstelling, waarin gezocht wordt naar een gemeenschappelijke basis die essentieel is voor een gezamenlijk geloof in de toekomst.

Wat is er nog om ons heen dat we niet zien, maar alleen kunnen voelen?


Samen creëren choreografen Weizman, Haver en Benghrib een meeslepend mozaïek van verschillende fysieke, culturele en spirituele benaderingen van geloof. Het laatste mozaïekstuk ligt bij de toeschouwer. FAITH laat je voelen dat geloof meer is dan alleen een persoonlijke overtuiging. Het is een bron van vertrouwen, inspiratie en verbondenheid.

za 19 okt 2024
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00
Inleiding 19:00
Sterrang € 29
Rang 1 € 24
Rang 2 € 21
Dans
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
D

CHOREOGRAFIE

Roni Haver, Khalid Benghrib, Guy Weizman

DANSERS

Adam Peterson, Harléya Luya, Jésula Toussaint Visser, Kamal Aadissa, Mehdi Dahkan, Mouad Aissi, Rosie Reith, Sofiko Nachkebiya, Tatiana Matveeva 
MUSICI 

Karima El Fillali, Max Frimout, Mehdi Nassouli, Niels Meliefste, Ryoko Imai 

fotografie
Martijn Halie