SALLY Sessies: Krijtje Mij 4+

SALLY

SALLY Sessies: Krijtje Mij 4+

SALLY

SALLY nodigt je uit voor een nieuw theaterconcept in de Bovenzaal van Theater aan het Vrijthof. In de SALLY Sessies wordt steeds nieuw werk gedeeld. Dat kan een voorstelling zijn die compleet af is, maar ook een work in progress. Daarna gaan we het gesprek aan. SALLY is benieuwd naar de reactie van toeschouwers en nieuwsgierig naar wat ons publiek beweegt. Dát willen we tijdens SALLY Sessies ontdekken. Samen met jou.

In deze SALLY Sessies zie en ervaar je de repetities van de nieuwe voorstelling Krijtje Mij die 22 september 2024 in première gaat. Krijtje Mij is een interactief dansconcept voor kinderen van 4+ én hun familie. Voor je ogen ontpopt zich een duet op een speelveld van steeds veranderende krijttekeningen. Je ziet, hoort en voelt de dansers van heel dichtbij en ontdekt dat jezelf midden in de getekende danstuin zit, die je zelf verder kunt vormgeven. Alsof je live in een groot schetsboek zit dat je samen met de dansers tekent en beleeft. 

Een interactief dansconcept voor
kinderen van 4+ én hun familie


Krijtje Mij is een speels interactief dansfeest dat kinderen en hun ouder(s) / begeleider(s) uitnodigt om eens goed naar elkaar te kijken. Ik krijt jou en jij krijt mij. Zonder oordeel, in het hier en nu, oprecht, open en eerlijk. Samen maak je herinneringen voor het leven. Na afloop gaan we graag met jou in gesprek om bevindingen op te halen. Een tip vooraf: zorg voor makkelijk zittende kleding dat tegen een beetje krijt opgewassen is!

za 25 mei 2024
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
15:00 - 16:00
Dans
Tickets
Zet op wensenlijst
Info

Toegang is gratis, maar reserveren is verplicht.


Op verzoek van SALLY graag voor het juiste ticketsoort (volw/kind) kiezen.

D