Power 14+

Lloydscompany

Power 14+

Lloydscompany

Weet jij wat de kracht is in jouw verhaal? POWER is een double bill waarbij oorsprong, kracht en creativiteit belicht wordt vanuit twee perspectieven, met twee powerful performances. Beide voorstellingen nemen je mee in de persoonlijke reis die de makers aflegden in hun leven. Laat je inspireren door hun veerkracht en ontdek de kracht in jouw eigen verhaal.

Double Bill Part I | Still going strong
Maikel Walker en Junior Bosila Banya (B-Boy Junior), twee pionieren in de breakdance scene en beiden een ware inspiratie voor velen én voor elkaar. Drieëntwintig jaar geleden zag B-Boy Junior Maikel dansen, hij ontdekte een spiegelbeeld van zichzelf, aangezien beiden differently-abled zijn. Samen delen ze in deze voorstelling hun levensverhaal vanaf jeugd tot nu. 

Een dansproductie van Lloydscompany met dansers van wereldformaat


Double Bill Part II | I am my ancestors wildest dreams
Door de ogen van Choreograaf Sheree Lenting kijk je mee naar de wildste dromen van haar voormoeders(stammoeder). Ze bevraagt, onderzoekt en koestert haar vrouwenlijn. De dansers zijn de embodiment van de verhalen. Cicely Wijnaldum en Ciara Hiwat nemen je daarin mee in womanhood. Met de POWER, wijsheid en liefde van hun vrouwelijke ancestors kijken zij vol vertrouwen hun future tegemoet.

di 12 mrt 2024
AINSI:
AINSI theaterzaal
20:30 - 21:50 / 1 pauze
Prijs € 18,50
Dans
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
D
Lloyds Company - Power Lloyds Company - Power Lloyds Company - Power Lloyds Company - Power

fotograaf
Maurice van der Meijs