PURPOSE

Oxygen Academy of Dance

Oxygen Academy of Dance - Purpose

OXYGEN - Academy of Dance is in 2016 opgericht door Jennifer Romen en is bestemd voor talenten die hun toekomst zien in de danswereld. Het is een plek waar danstalent zich in een doorlopende, gestructureerde leerlijn kan ontwikkelen en de juiste begeleiding krijgt om vervolgens aan de slag te kunnen gaan als allround professional. 

Met trots presenteert OXYGEN Academy of Dance PURPOSE, waarin hardwerkende dansers in opleiding een reflectie van hun gezamenlijke doelen zullen tonen. Onder leiding van getalenteerde choreografen, zoals Jennifer Romen, Ginny Pauw, Lorena Valenzuela, Jody Geijsendorpher, Chantal de Boer, Noëla Habets en Charley Hennessy, vertellen deze dansers een uniek verhaal. Het is een weerspiegeling van waar OXYGEN Academy of Dance voor staat; een plek waar talenten niet alleen leren en groeien, maar ook samenkomen om hun passie en ambitie om te zetten in verbondenheid.

Daarnaast is, na jarenlange ontwikkeling, het OXYGEN Study Program gelanceerd: een gloednieuw privaat studieprogramma. Voor dit exclusieve programma zijn 15 getalenteerde dansers geselecteerd, die het jaar 2023/2024 intern voltijd intensief worden opgeleid. Het ultieme doel van dit programma is om deze dansers klaar te stomen voor een fulltime carrière binnen het gezelschap van OXYGEN. Tijdens deze voorstelling zullen deze getalenteerde dansers voor de eerste keer gezamenlijk op het toneel te zien zijn.

Ontdek het talent en de toewijding van een nieuwe generatie dansers en ervaar de magie van deze bijzondere avond, waar dromen en doelen samenkomen in een krachtige en inspirerende dansvoorstelling. Samen streven we naar meer, samen vinden we onze bestemming.
 

zo 30 jun 2024
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:30 - 22:30 / 1 pauze
Sterrang € 30
Rang 1 € 22,50
Dans
Tickets
Zet op wensenlijst
D