Tango Maastricht

Dansen met...

Tango Maastricht

Dansen met...

De voetjes gaan van de vloer in de Danstent met een aantal Maastrichtse dansverenigingen. Op zondag 1 oktober komt Tango Maastricht op bezoek en staat de tent in het teken van de TANGO! 

Stichting Tango Maastricht is in november 1987 opgericht. Daarmee is Tango Maastricht een van de oudste Tangoscholen van Nederland. Tango Maastricht wordt gerund door vrijwilligers met als doel de Argentijnse cultuur te bevorderen in Nederland, in het bijzonder de Argentijnse Tango (dans en muziek).

Iedereen is van harte welkom om mee te dansen. Alleen kijken en meegenieten onder het genot van een drankje kan natuurlijk ook!

Van 17.30 uur tot 18.30 uur kun je meedoen met een Tango workshop. Daarna wordt de dansvloer voor iedereen geopend.

zo 1 okt 2023
Overige locaties :
Danstent op het Vrijthof
18:30 - 22:30
Dans

Zet op wensenlijst
Info

Toegang gratis, vrije inloop

D

Over Tango Maastricht

Tango Maastricht organiseert iedere maand een Milonga (tango salon) in de Nuie Geusselt Zaol te Maastricht. Vanwege de euregionale ligging komen ook veel dansers uit Duitsland en België. Op maandagavond en woensdagavond zijn er lessen voor beginners en gevorderden. Voor belangstellenden zijn er gratis proeflessen voorafgaand aan de start van nieuwe cursusreeksen. Tango Maastricht organiseert workshops voor groepen particulieren en bedrijven. Ook voor privélessen kan je bij Tango Maastricht terecht.