De Bende van de Zwarte Hand 6+

Pietje Bell

De Bende van de Zwarte Hand 6+

Pietje Bell

Ga mee op avontuur met Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand!

Pietje Bell heeft een hart van goud en zet met haar vrolijke avonturen de hele stad op stelten. Voor meester Geelman en tante Cato is haar gedrag een doorn in het oog. Als op een dag een rijke zakenman besluit om een arme wijk te slopen, zodat hij er een groot hotel kan bouwen, komt Pietje in opstand. Waar moet haar vriendje Sproet dan gaan wonen? Samen met Peentje, Engel en Blikkie richt ze de bende van de Zwarte Hand op.

Ze organiseren een grote circusvoorstelling om geld in te zamelen, maar doen dan een bijzondere ontdekking. Als de rijke zakenman lucht krijgt van hun plannen zet hij alles op alles om hun de mond te snoeren. Maar de bende van de Zwarte Hand laat zich niet zomaar wegjagen! Lukt het Pietje en de Bende van de Zwarte Hand om hun vriend Sproet te redden? Laat je verwonderen door een hartverwarmende familiemusical vol vriendschap, avontuur, leuke liedjes en het volgen van je hart.

Na de voorstelling is er de kans om Pietje en haar vrienden te ontmoeten tijdens een meet & greet. 
 

Pietje Bell is een echte feel-good familiemusical gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude


Gratis Kinderprobeercircus voorafgaand aan voorstelling Pietje Bell
Stap binnen in de vrolijke wereld van Pietje Bell en beleef het circus voorafgaand aan de familievoorstelling!  In de voorstelling Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand organiseert Pietje een circus voor haar vriend Sproet, en speciaal voor Theater aan het Vrijthof hebben we iets leuks in petto: Laat je betoveren door het circus voorafgaand aan de voorstelling, waarbij circusdirecteur Rino je in de foyer meeneemt naar een wereld vol gevaarlijke en komische stunts. Voor en na de musical kunnen alle kinderen zelf circusvaardigheden uitproberen in de oefenpiste: jongleren, bordjes draaien, diabolo, devilstick, eenwieler- en minifietsrijden, het kan allemaal!

Zo 22 okt | 12.00 tot 16.00 uur | Souterrainfoyer
Het Kinderprobeercircus – The smallest show on EartH

zo 22 okt 2023
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
16:00 - 17:15
Prijs € 20
Kinderen € 10
Familie en Jeugd
Tickets
Zet op wensenlijst
Info

In het kader van de Nationale KinderTheaterWeek is er een Kinderprobeercircus in de Souterrainfoyer

F
LRS_Scènefoto 1 Pietje Bell - Fotograaf Nick Franken.jpg LRS_Scènefoto 3 Pietje Bell - Fotograaf Nick Franken.jpg LRS_Scènefoto 11 Pietje Bell - Fotograaf Nick Franken.jpg LRS_Scènefoto 13 Pietje Bell - Fotograaf Sjoerd Derine.jpg

Regie Bruun Kuijt
muziek Fons Merkies, Laurens Goedhart
spel Michael de Roos, Anne-Fleur van der Hoeven e.a.

fotografie Willem van Walderveen, Nick Franken, Sjoerd Derine