Rapunzel, de musical 4+

Van Hoorne Entertainment

10.12.2023 Rapunzel de Musical - campagnebeeld (c) Nick van Ormondt (11).jpg

In 2023 gaat de sprookjestraditie van Van Hoorne Entertainment verder met Rapunzel, de musical. Al vele jaren op rij zijn de grappige sprookjesmusicals van Van Hoorne Entertainment échte publiekstrekkers. In deze magische voorstelling met Sita Vermeulen als Rapunzel, komt het welbekende verhaal over de nieuwsgierige prinses met haar prachtige lange haren, die alleen kunnen worden geknipt met een speciale gouden schaar, tot leven. Met betoverende liedjes, schitterende kostuums, een groots decor en natuurlijk een flinke dosis humor is Rapunzel dé familiemusical van het jaar!

Rapunzel is een mooie, nieuwsgierige prinses met prachtige lange, magische haren die alleen kunnen worden geknipt met de speciale gouden schaar. Terwijl Rapunzel met haar moeder, de koningin, het hele land doorreist op zoek naar de kapper die in het bezit is van een gouden schaar, ontmoet ze kappersknecht Tobias. Hij is op slag verliefd op Rapunzel. Maar als blijkt dat ook de molenaarszoon zijn oog op Rapunzel heeft laten vallen, raakt ze verwikkeld in een hilarische strijd om haar hart. De molenaarszoon besluit de prinses te ontvoeren en op te sluiten. In eenzaamheid droomt Rapunzel van een dappere man die haar zal bevrijden. Zal het Tobias lukken haar te vinden? En komen haar lange haren dan misschien toch nog van pas?

Na het succes van Belle en het Beest en Assepoester de Musical, beide winnaars van de Musical Award ‘Beste Familiemusical’, komt ook Rapunzel de Musical naar het theater


Doe mee met de verkleedwedstrijd!
Kom verkleed naar het theater en meld je vóór de voorstelling bij de sprookjesbalie in de foyer. De mooiste creatie wordt na afloop van de voorstelling beloond met een sprookjesachtige prijs.

zo 10 dec 2023
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
13:30 - 14:45
Prijs € 27
Kinderen € 27
Familie en Jeugd
Tickets
Zet op wensenlijst
F
001 Rapunzel De Musical 2324 - Wim Lanser.jpg 002 Rapunzel De Musical 2324 - Wim Lanser.jpg 003 Rapunzel De Musical 2324 - Wim Lanser.jpg 004 Rapunzel De Musical 2324 - Wim Lanser.jpg

Spel

Sita Vermeulen, Stijn Mac Gillavry, Aron Bruisten e.a.
Fotograaf

Nick van Ormondt, Wim Lanser