Stuntkont 6+

Maas theater en dans | 155 (eenvijfvijf)

11.05.2024 Maas theater en dans - stuntkont © Neeltje de Vries.jpg

Don’t grow up, it’s a trap! 

Terwijl de jongens van 155 (eenvijfvijf) amper hun eigen veters kunnen strikken, krijgt iedereen om hen heen kinderen. En dan wordt de druk om volwassen te worden opeens heel groot. Je kan niet blijven lachen om poep- en plasgrappen, dingen zomaar kapot maken, doelloos rondhangen en niks doen (toch?). Er moeten huizen gekocht worden en belastingen worden betaald.

Hoogste tijd voor 155 om iets te maken voor een publiek dat nog wél kan lachen om hun humor, voor het te laat is. De jongens zijn zo infantiel dat zelfs 6-jarigen zoiets hebben van: 'djeez, zij zijn echt kinderachtig'. In een flauwe show vechten ze tegen het opgroeien en lappen zij alle volwassen regels aan hun laars.

SHITTY TWISTER: Om alvast in de kinderachtige vibes te komen, kun je voorafgaand aan de voorstelling een spelletje Shitty Twister komen spelen: een enorm Twisterspel in verschillende tinten bruin met onder elke stip een onverwachte verrassing. 

 

za 11 mei 2024
AINSI:
AINSI theaterzaal
16:00 - 17:00
Prijs € 14
Kinderen € 10
Familie en Jeugd
Tickets
Zet op wensenlijst
Info

Deze voorstelling maakt gebruik van stroboscopische lichten en harde geluidseffecten

F
“De beste shitvoorstelling in jaren komt uit Rotterdam.

Cultureel Persbureau

“(...) vol met zeer grappige componenten die op meerdere manieren uit te leggen zijn. Ik verveel mij, net zoals de kinderen om mij heen, dan ook geen moment.”

★★★★
Theaterparadijs

“Met zijn hilarische poep- en plashumor is Stuntkont een liefdesverklaring aan het kinderbrein”

★★★★
NRC

2_MID_Stuntkont_Maas theater en dans_155_©Bart Grietens.jpg 11_MID_Stuntkont_Maas theater en dans_155_©Bart Grietens.jpg 9_MID_Stuntkont_Maas theater en dans_155_©Bart Grietens.jpg 12_MID_Stuntkont_Maas theater en dans_155_©Bart Grietens.jpg

Fotograaf

Neeltje de Vries

Bart Grietens