Terrasarrangement André Rieu 2024

Andre_Rieu_Vrijthof_Maastricht_20220707_2099.jpg

Traditiegetrouw spelen André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest elke zomer een reeks concerten op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof. Theater aan het Vrijthof biedt tijdens de concerten elk jaar een speciaal arrangement aan op ons mooie terras. 

Met dit bijzondere arrangement geniet u op het terras van Theater aan het Vrijthof van een magische avond met een driegangen diner en vele muzikale hoogtepunten. De prachtigste melodieën uit de opera, operette, klassieke en lichte muziek komen aan bod, evenals meeslepende walsen, komische en ontroerende momenten en natuurlijk een exclusieve special guest. Beleef een complete avond uit en geniet van de romantische en betoverende sfeer rondom de Vrijthofconcerten van André Rieu!

Geniet van een van André’s legendarische concerten aan het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht!

do 11 jul 2024
Overige locaties :
Theatercafé
18:30
Prijs € 122,50
Klassiek - Klassiek
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
K

ZIE OOK

andrerieu.com

Terrasarrangement Andre Rieu Vrijthofconcert Maastricht 20212 Terrasarrangement Andre Rieu Vrijthofconcert Maastricht 20212 Terrasarrangement Andre Rieu Vrijthofconcert Maastricht 20212 Terrasarrangement Andre Rieu Vrijthofconcert Maastricht 20212