Face the Future

Hans Klok

Face the Future

Hans Klok

De legendarische Nederlandse illusionist Hans Klok maakt zijn terugkeer op het podium met een spectaculaire nieuwe show: Face the Future. Geïnspireerd door de razendsnelle technologische ontwikkelingen in AI en Virtual Reality, nodigt hij je uit om samen met hem een ongelooflijke magische reis door de tijd te maken.

Een spectaculaire familieshow zoals de wereld nog nooit gezien heeft.


Het verhaal begint met Hans Klok die een online avatar creëert als oplossing voor de uitdagingen van een illusionist in 2024. Echter, deze digitale dubbelganger ontwikkelt al snel een eigen wil en is niet langer van plan dienstbaar aan Hans Klok te zijn. Als dit zelfstandig denkende wezen steeds meer macht vergaart, begint het de wereld van Hans Klok stukje bij beetje over te nemen. De enige manier waarop Hans dit proces kan stoppen is zijn digitale alter ego door de tijd te achtervolgen totdat het een fysieke vorm aanneemt en eindelijk kan worden verslagen. 

Face the Future is een verhaal over de confrontatie met jezelf en wat er gebeurt wanneer een mens in conflict komt met technologie. Maar bovenal is het een spectaculaire familieshow zoals de wereld nog nooit heeft gezien.

Magic Seats
Voeg met de Magic Seats (sterrang) een vleugje extra magie toe aan je bezoek. Neem plaats op de beste stoelen in de Papyruszaal en geniet na afloop van een exclusieve meet & greet met de échte Legend of Magic.

do 19 dec 2024
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00
Sterrang € 99
Rang 1 € 64,50
Rang 2 € 54,50
Musical en Show
Tickets
Zet op wensenlijst
M

Regie
Stanley Burleson

SPel
Hans Klok met zijn Diva's of Magic