Zoveel Meer Dan Zeven Vinkjes

Haagsch College | Joris Luyendijk

Zoveel Meer Dan Zeven Vinkjes

Haagsch College | Joris Luyendijk

Waarom mannen zoals Joris zo vaak de baas mogen spelen.
Mannen zoals Joris Luyendijk domineren de wereld. Zij zijn de standaard waar iedereen zich naar moet voegen. Zij hoeven zich nooit in anderen te verplaatsen om hogerop te komen. Maar waarom geven we eigenlijk de macht aan de mensen met zo weinig levenservaring? In Zoveel Meer Dan Zeven Vinkjes neemt Joris de wereld van hem en zijn klassegenoten scherp en met zelfspot onder de loep. Hoe wordt je persoonlijkheid gevormd en vervormd wanneer je door je privileges allerlei levenservaringen mist?

Omdat Joris tot de drie procent meest geprivilegieerde mensen van Nederland behoort, kan hij van binnenuit vertellen hoe het is om eigenlijk alles mee te hebben. Joris’ verhaal rekent af met het comfortabele idee dat achtergrond en sociale klasse geen rol spelen in ons polderland én is een inspirerend pleidooi voor een nieuwe kijk op leiderschap.

De avond wordt gepresenteerd door Dilara Bilgiç, auteur van o.a.
De Black Box Democratie en De Gelabelde


Deze inspirerende en soms ongemakkelijke avond is ook voor jouw vriend, echtgenoot, broer, collega, baas of vader die diversiteit prima vindt ‘zolang het maar niet ten koste gaat van de kwaliteit’.

Dit is een programma van Haagsch College.

ma 8 apr 2024
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 22:35 / 1 pauze
Sterrang € 35
Rang 1 € 30
Theatercollege en Literair
Tickets
Zet op wensenlijst
Info

LET OP: DEZE VOORSTELLING IS VERPLAATST VAN 7 NOVEMBER 2023 NAAR 8 APRIL 2024

 

SIGNEERSESSIE & BOEKVERKOOP 
NA AFLOOP ZAL ER EEN KORTE SIGNEERSESSIE PLAATSVINDEN MET Joris Luyendijk.
WIJ NODIGEN JE VAN HARTE UIT UW BOEK VAN Joris MEE TE NEMEN NAAR DE VOORSTELLING.

 

VOOR IEDEREEN DIE NOG GEEN EXEMPLAAR VAN DE ZEVEN VINKJES HEEFT, IS ER GOED NIEUWS: BOEKHANDEL DOMINICANEN ZAL DEZE AVOND AANWEZIG ZIJN EN DE BOEKVERKOOP VERZORGEN. 

L