Cock

Theater Oostpool

10.01.2024 Theater Oostpool - Cock © Elza Jo (1).jpg

Voor het eerst in Nederland te zien: de prijswinnende voorstelling Cock. Doet het ertoe tot wie of tot wat we ons aangetrokken voelen?

Wanneer John een pauze inlast in de relatie met zijn vriend, ontmoet hij tot zijn eigen verbazing de vrouw van zijn dromen. Vol schuldgevoel en besluiteloosheid begint hij aan een provocerende zoektocht naar zijn eigen seksualiteit. Openhartig schippert John tussen twee werelden. Maar hoe kies je voor de ander, als je zelf even niet meer weet wie je bent?

In regie van Char Li Chung brengt Theater Oostpool dit scherpe en humoristische toneelstuk over liefde, identiteit en seksualiteit. Een prikkelend drama, vol vermakelijke en hartverscheurende dialogen. Op West End in Londen was Cock al een overdonderend succes. 

Char Li Chung: ‘Cock biedt een verfrissende en liefdevolle kijk op seksualiteit, onze obsessie met zekerheid en ons diepgewortelde ongemak met ambiguïteit. Waarom moeten we ons in een wereld vol eindeloze mogelijkheden beperken met labels?’ Chung maakte eerder al een succesvol drieluik over historische queer figuren (Don Caravaggio, De Profundis en Edward II – The gay king) en trok afgelopen seizoen uitverkochte zalen met De Bananengeneratie

wo 10 jan 2024
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00
Sterrang € 35
Rang 1 € 30
Toneel / Theater
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
T

Tekst
Mike Bartlett
vertaling
Han van Wieringen
regie

Char Li Chung

spel
Daniel Cornelissen, Joy Delima, Peter Blok, Sander Plukaard

Fotograaf

Elza Jo