Leven

George en Eran Producties & Club Classique

George en Eran Producties & Club Classique - Leven

Jeugdvrienden Adam Kissequel en George Tobal vertellen in LEVEN over hun bijzondere vriendschap met Roos, een meisje dat ze tijdens een treinreis ontmoeten. Drie jongelingen die vol overgave in het leven staan ervaren de kracht van vriendschap en liefde. Maar wanneer Roos ziek wordt worden ze geconfronteerd met de rauwe realiteit van verlies. Te midden van hun rouw moeten ze opnieuw leren omgaan met elkaar, het leven en de leegte die het verlies met zich meebrengt.

In Leven vieren we vriendschap, menselijkheid en het leven zelf. Waar woorden tekort schieten neemt de muziek van Club Classique het over.

di 7 mei 2024
AINSI:
AINSI theaterzaal
20:30 - 21:50
Prijs € 22,50
Toneel / Theater
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
T
“Acteurs en theatermakers Adam Kissequel en George Tobal spelen in hun nieuwe voorstelling LEVEN twee vrienden die een gezamenlijke vriendin kwijtraken. En dat doen ze aanstekelijk en ontroerend.”

★★★★
de Volkskrant

LEVEN_ClubClassique_GeorgeEranProducties_Christel_de_Wolff_0865.jpg LEVEN_ClubClassique_GeorgeEranProducties_Christel_de_Wolff_1025.jpg LEVEN_ClubClassique_GeorgeEranProducties_Christel_de_Wolff_1080.jpg LEVEN_ClubClassique_GeorgeEranProducties_Christel_de_Wolff_1171.jpg

Tekst George Tobal 

REGIE Abdel Daoudi

SPEL Adam Kissequel, George Tobal

Muziek Anuschka Pedano, Eduardo Paredes Crespo, Leonard Besseling, Myrthe Helder

Fotografie Curly and Straight, Christel de Wolff