Life Actually

Stichting STEL

Life Actually

Stichting STEL

Welkom bij de romantische komedie! Het genre dat altijd wordt afgekraakt, maar waar stiekem iedereen van smult. De romcom belooft dat liefde het antwoord is op alles. Dat je soulmate zomaar in je schoot kan vallen, met als enige voorwaarde een minimale emotionele (en soms uiterlijke) transformatie. Wat nou als we in onze samenleving de zoetsappigheid van de romantische komedie beschouwen als radicaal potentieel, als medicijn tegen de polarisatie? Zou de wereld daar een betere plek van kunnen worden?

In Life Actually ontmoeten een man en een vrouw elkaar in de foyer na een romcom te hebben gezien. In een absurde dialoog over de romcom raken ze zelf verstrikt in het genre. Een romcom over een romcom na een romcom.
 

wo 27 nov 2024
AINSI:
AINSI theaterzaal
20:30
Prijs € 18,50
Toneel / Theater
Tickets
Zet op wensenlijst
T
27.11.2024 - Stichting Stel - Life Actually - Scènefoto - © Bas de Brouwer (1).jpg 27.11.2024 - Stichting Stel - Life Actually - Scènefoto - © Bas de Brouwer (3).jpg 27.11.2024 - Stichting Stel - Life Actually - Scènefoto - © Bas de Brouwer (2).jpg 27.11.2024 - Stichting Stel - Life Actually - Scènefoto - © Bas de Brouwer (4).jpg

Concept, tekst & spel
Thomas Claessens, Romy Moons
stel regie
Daniël ’t Hoen

fotografie
Bas de Brouwer