Remko Vrijdag, Frederik Brom, Lone van Roosendaal, Gerrie van der Klei, Wilbert Gieske e.a.

Murder on the Orient Express

27.12.2023 Murder on the Orient Express (c) Willem van Walderveen (1).jpg

Na het succes van The Mousetrap komt nu hét plot-twist moordmysterie van Agatha Christie, Murder on the Orient Express, met een absolute sterrencast naar het theater. Een whodunit die je niet snel zult vergeten!

Op een winteravond stapt de bekende detective Hercule Poirot aan boord van de Orient Express. Net na middennacht komt de trein plotseling tot stilstand door een hevige sneeuwstorm. De volgende ochtend is er één passagier dood. Alle reizigers lijken een alibi te hebben, maar wie spreekt de waarheid als niets is wat het lijkt? Opgesloten in de trein, met de moordenaar in hun midden, richten de passagiers zich tot detective Poirot. Lukt het hem om de moordenaar te ontmaskeren voor deze weer toeslaat? Stap aan boord van hét moordmysterie van het jaar en beleef de ultieme avond vol intrige, spanning, mysterie en onverwachte plot-twists. Houd je verstand erbij, want iedereen kan het gedaan hebben.

De ultieme ‘whodunnit’

wo 27 dec 2023
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00
Inleiding 19:00
Sterrang € 44,50
Rang 1 € 39,50
Toneel / Theater
Tickets
Zet op wensenlijst
T

Regie

Jasper Verheugd

spel

Remko Vrijdag, Frederik Brom, Lone van Roosendaal, Gerrie van der Klei, Wilbert Gieske, Ruben Brinkman, Marijn Claes, Lusanne Arts, Belle Zimmerman 

fotograaf

Willem van Walderveen