Wie de fuck is Alice?

De Theatertroep

Wie de fuck is Alice?

De Theatertroep

Wie de fuck is Alice is een gloednieuwe theatertekst geïnspireerd op het werk van Greta Gerwig. Kyrian Esser schreef de komedie speciaal voor de Theatertroep.

Iedereen wil succesvol zijn. Mislukken is geen optie. Als je voor je 25ste nog niet rijk of beroemd bent, dan kun je het wel vergeten. Een huis zul je nooit kunnen betalen, tenzij je rijke ouders hebt. Alice heeft geen rijke ouders. Alice is bijna dertig. Alice heeft veel talent en weinig succes. Wat ze wel heeft? Schulden.

Achternagezeten door deurwaarders, maakt ze samen met haar puber-halfzus Lizzy een roadtrip door hedendaags Nederland, een wereld bevolkt met betweterige bankiers, berooide waarzeggers, manipulatieve ministers, kwakzalvende radio-dj’s en fascistische zwangere vrouwen. Een wereld waar succes onderhands vergaard en elke droom in de kiem gesmoord wordt.

In zo’n wereld kun je maar een ding doen: zo elegant mogelijk mislukken.
 

di 21 nov 2023
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
20:30 - 22:15
Prijs € 18,50
Toneel / Theater
Tickets
Zet op wensenlijst
T
De Theatertroep - Wie de fuck is Alice? De Theatertroep - Wie de fuck is Alice? De Theatertroep - Wie de fuck is Alice? De Theatertroep - Wie de fuck is Alice?

Concept en tekst 
Kyrian Esser i.s.m. de Theatertroep
Spel 
Rosa Asbreuk, Patrick Duijtshoff, Kyrian Esser, Elisabeth ten Have, Lou Marijn Hitters (stage), Timo Huijzendveld en Nicoline Raatgever

FOTOGRAFIE 
​​​​​​​
Timo Huijzendveld