Hoe is het water?

Bovenste Knoopje Open

Hoe is het water?

Bovenste Knoopje Open

Sjoerd wordt in zijn vriendenkring niet voor niets ‘de eeuwige optimist’ genoemd. In Hoe is het water? zoekt hij naar broodnodige lichtpuntjes en brengt hij, samen met zijn band, hartverwarmende liedjes (uit hun podcastreeks) ter ontlading van een tijd die soms welhaast apocalyptische trekjes heeft. Tegelijkertijd verschaffen ze een verhelderende en scherpe blik op een wereld vol reclames, filters en complottheorieën. Want in welk water zwemmen we nu eigenlijk precies? Een avond vol humor en herkenning, waardoor je gegarandeerd optimistischer de zaal uit zal gaan.

Jonge mannen met poëtische en scherpe verhalen vol humor en engagement


In deze voorstelling worden liedjes gespeeld die in seizoen 2 (!) van  podcastreeks Liftmuziek tot stand zijn gekomen. Voor iedere aflevering schreven we een lied naar aanleiding van een interview. Je hoort het gesprek en het maakproces van het lied. 

De Theaterkrant noemt hen ‘een belofte’ en schreef: ‘Bovenste Knoopje Open luidt een nieuw tijdperk in voor de geëngageerde cabaretier’.

do 29 feb 2024
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
20:30 - 22:00
Prijs € 18,50
Cabaret
Tickets
Zet op wensenlijst
Info

Let op: deze voorstelling is verplaatst van 11 januari 2024 naar 29 februari 2024

C


“De muziek is super; als de cello en viool samengaan tillen ze elk nummer naar een hoger niveau”

Theaterkrant

“Niet alleen een pleidooi voor optimisme, maar ook om goed voor jezelf blijven zorgen, ook als er veel is om over te piekeren.”

Theaterkrant

“De arrangementen zijn zowel speels als avontuurlijk.”

het Parool

Bovenste Knoopje Open - Hoe is het Water? Bovenste Knoopje Open - Hoe is het Water? Bovenste Knoopje Open - Hoe is het Water? Bovenste Knoopje Open - Hoe is het Water?

Fotograaf

Jeffrey Tomberg