Les - All levels

Ruby Pure Latin

Les - All levels

Ruby Pure Latin

De voetjes gaan van de vloer in de Danstent met een aantal Maastrichtse dansverenigingen. Op zaterdag 30 september komt Ruby Pure Latin langs en staat de tent in het teken van SALSA! 

Van 18:00 tot 19:00 uur kun je deelnemen aan een workshop die bestaat uit drie delen: Merengue om alvast in Caribische sferen komen, gevolgd door Salsa om de voetjes en heupen nog wat meer los te gooien. De afsluiting blijft een verrassing!

Gooi je heupen los met Ruby Pure Latin en maak kennis met salsa!


Na de workshop gaat de dansvloer open voor iedereen. Geniet van de beste salsa moves onder het genot van een drankje of waag zelf een dansje in de Danstent. DJ SalsaPleasure (Maurice Bell) zal het salsafeest compleet maken.

za 30 sep 2023
Overige locaties :
Danstent op het Vrijthof
18:00 - 19:00
Dans

Zet op wensenlijst
Info

Toegang tot de les is gratis, aanmelden verplicht

D

Over DJ SalsaPleasure


Ruby Cathalina aka "Ruby Pure Latin" is geboren op het zonnige Curaçao. Het dansen is hem met de paplepel ingegoten en dansen is voor hem dan ook een "way of life". Samen met zijn vrouw, Daniëlle, geeft Ruby met veel passie danslessen en workshops in salsa, bachata, kizomba en merengue. De vaste leslocaties zijn Maastricht en Sittard. Tevens organiseert Ruby Pure Latin elke laatste zondag van de maand een supergezellige salsamatinee in Maastricht bij Stayokay!