Les - All levels

Tango Maastricht

Les - All levels

Tango Maastricht

De voetjes gaan van de vloer in de Danstent met een aantal Maastrichtse dansverenigingen. Op zondag 1 oktober komt Tango Maastricht op bezoek en staat de tent in het teken van de TANGO! 

Van 17:30 tot 18:30 uur kun je meedoen met een Tango workshop. Daarna openen we de dansvloer voor iedereen.

Stichting Tango Maastricht is in november 1987 opgericht. Daarmee is Tango Maastricht een van de oudste Tangoscholen van Nederland. Tango Maastricht wordt gerund door vrijwilligers met als doel de Argentijnse cultuur te bevorderen in Nederland, in het bijzonder de Argentijnse Tango (dans en muziek).

Iedereen is van harte welkom om mee te dansen. Alleen kijken en meegenieten onder het genot van een drankje kan natuurlijk ook!

zo 1 okt 2023
Overige locaties :
Danstent op het Vrijthof
17:30 - 18:30
Dans
Tickets
Zet op wensenlijst
Info

Toegang tot de les is gratis, aanmelden is verplicht

D

Over Tango Maastricht

Tango Maastricht organiseert iedere maand een Milonga (tango salon) in de Nuie Geusselt Zaol te Maastricht. Vanwege de euregionale ligging komen ook veel dansers uit Duitsland en België. Op maandagavond en woensdagavond zijn er lessen voor beginners en gevorderden. Voor belangstellenden zijn er gratis proeflessen voorafgaand aan de start van nieuwe cursusreeksen. Tango Maastricht organiseert workshops voor groepen particulieren en bedrijven. Ook voor privélessen kan je bij Tango Maastricht terecht.