Robin Hood 6+

Phion & Theater Sonnevanck

30.03.2024 Robin Hood - Phion i.s.m. Theater Sonnevanck (c) Benning & Gladkova.jpg

Een betoverend, muzikaal theaterspektakel voor de hele familie. Brutaal, eigenzinnig en vol humor! 646 jaar na de eerste verhalen over Robin Hood komt de volksheld in 2023 opnieuw tot leven in een nieuwe, avontuurlijke tekst van Ilse Warringa.

Een compleet orkest bestaande uit 45 musici zorgt voor een indrukwekkende muzikale ervaring. Maar dat niet alleen… ze zijn ook de driftige lakeien van Koning Jan, de bomen in het donkere Sherwood Forest en de luidruchtige gasten in de herberg van Nottingham. Samen met een groep acteurs én de duizelingwekkende decors wordt Robin Hood een theatrale belevenis waarbij je ogen en oren te kort komt!

Een betoverend, muzikaal theaterspektakel voor de hele familie


Iedereen kent de legende van Robin Hood. Robin en zijn vrienden schieten pijlen sneller dan het licht en stelen harten voor je boe of bah kan zeggen. Geld verdwijnt uit de zakken van de rijken en belandt bij wie het het hardste nodig heeft. Als de avond valt trekken ze zich terug, de bossen in, waar de mensen wonen voor wie in de stad geen plek is. De vrijbuiters, vogelvrijverklaarden en verzetshelden. Daar leven ze hun eigen leven, vrij van regels en buiten de norm. Waarom zou je daar geen onderdeel van willen zijn?

za 30 mrt 2024
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
19:30
Prijs € 24,50
Kinderen € 19,50
Familie en Jeugd
Tickets
Zet op wensenlijst
F

Regie

Daniël van Klaveren

tekst

Ilse Warringa

orkest

Orkest van Gelderland

spel

Yamill Jones, Ayrton Kirchner, Korneel Evers, Whitney Sawyer e.a.

fotograaf

Benning & Gladkova