De romantische musical met de hits van ABBA

Mamma Mia!

De romantische musical met de hits van ABBA

Mamma Mia!

De muziek van ABBA is weer net zo populair als in eerdere hoogtijdagen, dus tijd voor een gloednieuwe versie van de internationale musicalsensatie: Mamma Mia!
 
Mamma Mia! is een absoluut feest met de grootste hits van ABBA in een heerlijk verhaal vol romantiek en humor.  Met een ware all star cast; hoofdrollen worden vertolkt door Brigitte Heitzer als Donna, René van Kooten als Sam en Soraya Gerrits als Sophie. 

Dochter Sophie staat op het punt te trouwen, terwijl haar moeder op een mooi Grieks eiland met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie, die door haar echte vader ‘weggegeven’ wil worden, probeert uit te vinden wie van de drie mannen dat is.

De populaire musical Mamma Mia! is zonder twijfel een sensatie. Wereldwijd werd de musical al door meer dan 60 miljoen bezoekers gezien. Vanaf november 2023 zal deze vernieuwde versie te zien zijn in Maastricht.

MAMMA MIA!
vr 17 nov 2023
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 22:30 / 1 pauze
Sterrang € 74
Rang 1 € 69
Musical en Show
Tickets
Zet op wensenlijst
Info

MAAK KANS OP FANTASTISCHE PRIJZEN BIJ UW BEZOEK AAN DE MUSICAL! BEKIJK ALLE INFO EN DE VOORWAARDEN >

M

“MAMMA MIA! is een vrolijke familievoorstelling die het publiek een heerlijke nazomer in het theater geeft.”

★★★★
Telegraaf

“Aanstekelijk acteerwerk en oog voor detail maken vierde MAMMA MIA!-musical zeer de moeite waard.”

★★★★
AD

“Wat deze MAMMA MIA! zo onmisbaar maakt in dit nieuwe musicalseizoen, zijn de cast en hun regisseur Martin Michel. Tijdens de komische scènes wanen we ons in een geoliede televisiesitcom.”

★★★★★
Musicalworld

“Een nieuwe vertaling, een nieuwe choreografie, een nieuw decor én een sterke cast, die de ABBA-liedjes eer aan doet.”

★★★★
Parool

“Brigitte Heitzer is ijzersterk in opgefriste musical MAMMA MIA! --Barry Beijer en Dennis Willekens zorgen voor lachsalvo's.”

★★★★​​​​​​
NRC

“Deze MAMMA MIA! claimt de prijs – niet zomaar een prijs, maar de hoofdprijs! Dit is de uitvoering die het altijd had moeten zijn.”

★★★★★​​​​​​
Musicaljournaal

MAMMA MIA! - De romantische musical met de hits van ABBA MAMMA MIA! - De romantische musical met de hits van ABBA MAMMA MIA! - De romantische musical met de hits van ABBA MAMMA MIA! - De romantische musical met de hits van ABBA

 

In Limburg exclusief te zien in Maastricht, Venlo en Heerlen.