OERsterk TheatertOER

Richard de Leth | OERsterk

02.12.2023 OERSTERK_Richard_de_Leth (c)Renzo_Gerritsen.jpg

Tegenwoordig lijken we de gebruiksaanwijzing van ons mobieltje beter te kennen dan van ons eigen lichaam. Het resultaat is dat de moderne mens steeds dikker, zieker en zwakker wordt. Het is tijd voor verandering.  In de OERsterk TheatertOER geeft bestsellerauteur drs. Richard de Leth inzicht in de handleiding van jouw lichaam. Hij laat je zien met welke simpele stappen jij je gezondheid kunt versterken. Geen taaie kost, maar een ontspannen avond met essentiële leefstijlkennis, anekdotes en grappige verhalen. Is je lijf je lief, leef dan preventief. 

Richard de Leth besloot na zijn doctoraal geneeskunde zijn witte jas aan de wilgen te hangen. Hij wist alles over ziektes en de dood, maar niets over optimale gezondheid en het leven. Hij volgde diverse holistische opleidingen en ging in binnen- en buitenland op ontdekkingsreis. Hij leefde elf dagen als oermens in de Spaanse Pyreneeën, beklom in korte broek met Wim Hof de Kilimanjaro en ging zelfs in training bij de special forces. 

Het resultaat is het leefstijlplatform OERsterk, waarmee hij met zijn team vijf miljoen mensen naar een beter leven wil begeleiden. Richard is auteur van 11 bestsellers (500.000 exemplaren verkocht), veelgevraagd spreker en host van de OERsterk Podcast waarin experts, pioniers en dwarsdenkers een podium krijgen. 

za 2 dec 2023
AINSI:
AINSI theaterzaal
20:30 - 22:25 / 1 pauze
Prijs € 21
Theatercollege en Literair
Tickets
Zet op wensenlijst
L

Fotograaf

Renzo gerritsen